Wat nu?

wat-nu

Wat nu?

Wat nu als je geen moeite had met het schrijven van jouw salesteksten? Als je wist hoe je je teksten aantrekkelijk moest maken voor jouw potentiële klanten? Als je wist hoe jouw blogs ervoor zouden zorgen dat je lezers gerichte acties uitvoerden? Wat nu als je wist hoe je je e-mailmarketing effectief moest inzetten, zodat je abonnees ook klanten werden. Als je wist hoe je funnels moest maken, die zorgden voor automatische omzet?

Wat nu als je bedrijf zou lopen als een trein? Als je klanten had in overvloed en je je geen zorgen hoefde te maken over de toekomst. Wat nu als je tijd zou overhouden om je diensten te verbeteren en meer klanten aan te trekken en je als bonus ook nog meer tijd zou overhouden voor je gezin? Zou dat niet fantastisch zijn?

Realiteit

Voor veel ondernemers is dit een realiteit, die vooral voor anderen zo werkt. Ze werken vaak te hard en houden er te weinig aan over. Ze worstelen regelmatig met het schrijven van hun teksten. Hun laatste blog is al weken geleden gepubliceerd en aan een nieuwsbrief zijn ze nog niet begonnen. En… wat is een funnel? De teksten die uit hun pen komen, gaan vooral over zichzelf, waardoor klanten niet geïnteresseerd raken. De salesteksten die ze schrijven voor hun dienst, nodigen hun potentiële klanten niet uit om zich aan te melden, omdat ze niet weten dat ze baat hebben bij deze dienst.

Met lede ogen kijken deze ondernemers naar hun resultaten. Zou het ooit beter worden? Ze dromen over de toekomst en hoe die zou kunnen zijn, maar houden vast aan hetgeen ze nu (niet) hebben. Ze investeren misschien wel in zichzelf en hun bedrijf, maar halen er niet uit wat erin zit. Je kunt namelijk wel fantastische diensten leveren, maar als niemand deze naar waarde schat, zullen ze niet verkocht worden. Als je niet weet hoe je je potentiële klanten kunt prikkelen, zullen ze altijd potentiële klanten blijven.

 

Kansen 

Gelukkig biedt het leven ook kansen. Kansen aan iedereen, dus ook aan deze ondernemers. Kansen om te groeien met je bedrijf en om je bedrijf gezond te maken. Kansen om ook het leven te leiden dat je wilt. Kansen om beter te leren schrijven, zodat je je potentiële klanten wel aanspreekt. Kansen om lezers van blogs en nieuwsbrieven te mogen verwelkomen als klant. Kansen om die doelen te behalen die jij stelt.

Maar die kansen moet je wel zelf grijpen! Ik heb er twee die jij nu zelf zou kunnen grijpen om in 2017 dichter bij jouw doelen te komen. Ik vraag hiervoor slechts een investering in tijd, niet in geld:

  1. Het voeren van een gratis Sexy Salesteksten Inspiratiesessie met mij (t.w.v. €247,-), waarbij we gaan inzoomen op jouw bedrijf. Waar heb jij moeite mee? Welke teksten zijn voor jou een struikelblok? Tijdens dit gesprek krijg je sowieso een aantal tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Als ik denk dat ik je wat te bieden heb, zal ik je tijdens het gesprek ook een aanbod doen om verder met me te werken.
  2. Meedoen aan de Gratis Challenge ‘Word Zichtbaarder In 5 Dagen’, die loopt van 9 t/m 13 januari 2017.

Ga jij ook actief aan het werk om van 2017 een mooier jaar te maken?

 

Wat vind jij?

Leave A Response

* Denotes Required Field