Ben jij ondernemer en wil jij:

  • je lijst laten groeien?
  • meer klanten?
  • meer deelnemers aan challenges of webinars?
  • leren hoe je een landingspagina moet schrijven?
  • leren hoe je een advertentie moet schrijven?

Doe dan mee aan de:

5- daagse training 'Schrijf een Sexy Salestekst'

Leer in korte tijd hoe je Sexy Salesteksten schrijft, waardoor potentiële klanten echte klanten worden!

Van 13 t/m 17 november 2017

Veel ondernemers hebben moeite met het schrijven van een goede salestekst. Dit is niet handig, aangezien mensen getriggerd moeten worden door je tekst. Niet alleen als ze iets willen kopen, maar ook voordat ze zich aanmelden voor een gratis challenge of webinar! Ook voor de tekst voor een Facebookadvertentie is het nodig om te weten wat je schrijft!

Ondernemers onderschatten vaak de kracht van een goede tekst. Goede teksten zorgen ervoor dat (potentiële) klanten bij je komen. Sexy Salesteksten zorgen ervoor dat je niet hoeft te leuren met jouw dienst en/of product!

Ze gaan er vaak vanuit dat hun dienst/product zichzelf wel verkoopt. Dat is meestal echter niet zo en toch zijn mensen dan teleurgesteld dat ze hun product niet hebben kunnen verkopen. Zonde en echt onnodig!

Wil jij dus wel ervoor zorgen dat jouw dienst/product verkocht wordt, wil jij dat jouw klantmagneet (weggever) aangevraagd wordt, dan moet je dus zorgen voor een tekst die hiertoe aanspoort! Die mensen verleidt om te klikken, te kopen of hun gegevens bij jou achter te laten!

In deze 5-daagse training ga je stap voor stap, onder begeleiding en met de hulp van andere deelnemers jouw onweerstaanbare en verleidelijke salestekst schrijven!

Na 5 dagen is deze klaar om te publiceren en om potentiële klanten in actie te laten komen!

Testimonials

Ik heb meegedaan aan de challenge schrijf sexy sales teksten. Voordat ik aan de challenge begon merkte ik dat mijn teksten  te weinig uitnodigend waren om daadwerkelijk mijn product te verkopen. Tijdens de challenge van Sjira Porcelijn heb ik geleerd om de teksten voor mijn diensten op het gebied van cultuurverandering aantrekkelijk te schrijven. Ik heb na de challenge een publicatie geplaatst op Linkedin en veel complimenten gekregen over de tekst en nog belangrijker: reacties van potentiële klanten. Mijn doel was bereikt zo schrijven dat ik meer potentiële klanten aanspreek. Dankjewel Sjira voor je mooie leerzame programma.

Ellen Steijvers
Senvy Cultuurverandering Online

Maak kennis met Sjira

Sjira Porcelijn

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik leer ondernemers hoe ze zichtbaarder worden en klanten aantrekken, zodat ze een goedlopend bedrijf hebben.

Vanaf 2009 ben ik zelfstandig ondernemer.

Zelf ben ik jaren docent Nederlands geweest in het vo en mbo. Ook als ondernemer. Ik weet dus hoe een goede tekst is opgebouwd. Vanaf april 2016 heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd, waardoor ik ook precies weet hoe een sexy salestekst is opgebouwd. Het is mijn missie om andere ondernemers ook te leren hoe ze klanten aantrekken. Het schrijven van goede salesteksten is een onderdeel hiervan.

Voor deze 5-daagse training vraag ik een vergoeding van slechts €15,- ex btw! Het kan je echter veel meer opleveren dan ik vraag.

Hoe zou het zijn als jouw klantmagneet vaker wordt aangevraagd en jij dus meer mensen op je lijst krijgt? Hoe zou het zijn als je jouw goedkopere diensten/producten gemakkelijker verkoopt?

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op als je mee wilt doen!

Ik doe mee