Sexy Salesteksten Inspiratiesessie

Sexy Salesteksten Inspiratiesessie

Ik wil graag een Sexy Salesteksten Inspiratiesessie. Bovendien ontvang ik dan meerdere keren per maand handige tips en artikelen. Ik verplicht me hierbij tot niets.

privacy Ik respecteer je privacy en zal je gegevens nooit aan derden verstrekken.

Ben jij ondernemer/dienstverlener en loop jij vast bij het schrijven van jouw Sexy Salesteksten? Moet jij een tekst snel afhebben, maar krijg je het niet voor elkaar? Loop jij rond met vragen over jouw websiteteksten? Wil je een blog schrijven, maar weet je niet wat je moet schrijven? Moet er (weer) een nieuwsbrief uit, maar weet je niet waarover? Gebruik jij andere woorden dan jouw doelgroep?

Leiden jouw call to actions niet tot resultaten? Geef je een vermogen uit aan adverteren, maar converteren jouw teksten niet?   

Vraag dan NU een gratis Sexy Salesteksten Inspiratiesessie (t.w.v. €247,-) aan en krijg weer volop ideeën. Tijdens dit gesprek geef ik je een aantal handvatten, zodat je weer verder kunt! Ik bekijk vooraf ook een paar van je teksten, zodat ik je directe feedback kan geven.

Door het aanvragen van het inspiratiegesprek verplicht je je tot niets. 

Ik zal echter niet met iedereen een gesprek aangaan. Je krijgt voor we het gesprek hebben een vragenlijst. Alleen als deze helemaal is ingevuld én ik het idee heb dat ik je kan helpen, zal er een gesprek volgen. Kom je niet in aanmerking, dan hoor je dat uiteraard ook.

Ik heb meegedaan aan de challenge schrijf sexy sales teksten. Voordat ik aan de challenge begon merkte ik dat mijn teksten  te weinig uitnodigend waren om daadwerkelijk mijn product te verkopen. Tijdens de challenge van Sjira Porcelijn heb ik geleerd om de teksten voor mijn diensten op het gebied van cultuurverandering aantrekkelijk te schrijven. Ik heb na de challenge een publicatie geplaatst op Linkedin en veel complimenten gekregen over de tekst en nog belangrijker: reacties van potentiële klanten. Mijn doel was bereikt zo schrijven dat ik meer potentiële klanten aanspreek. Dankjewel Sjira voor je mooie leerzame programma. 

Ellen Steijvers, Senvy Cultuurverandering Online

Sexy Salesteksten Inspiratiesessie

Ik wil graag een Sexy Salesteksten Inspiratiesessie. Bovendien ontvang ik dan meerdere keren per maand handige tips en artikelen. Ik verplicht me hierbij tot niets.

privacy Ik respecteer je privacy en zal je gegevens nooit aan derden verstrekken.

Ik heb meegedaan aan de Challenge: Schrijf een Sexy Salestekst. Ik vond het super leuk om hier aan mee te doen. Ik ben bezig om een nieuwe website te maken en daar horen mooie teksten bij. En dat is nou net het probleem. Hoe maak je deze zodat je precies over kunt brengen waar je mee bezig bent. Door de Challenge: Schrijf je Sexy Salestekst is het gelukt. Tijdens deze challenge krijg je tips en trucs waar je echt iets mee kunt.Je leert hoe je een tekst kunt opbouwen en schrijven. Een echte aanrader voor mensen die hier mee worstelen. En lukt het even niet dan kan Sjira je helpen zodat je weer verder kunt. Mooie Magische Momenten Meegemaakt. Top!

Wemmie Dekker, Akeneia

Wie is Sjira Porcelijn?

Sjira Porcelijn

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik werk al jaren als freelance-docent binnen het vo en volwassenenonderwijs. Ik geef hier voornamelijk Nederlands. Vooral het schrijfonderwijs vind ik erg leuk. Wanneer leerlingen de structuren van de verschillende tekstvormen gaan ontdekken, wordt het ineens een stuk gemakkelijker om te schrijven. 

Sinds augustus help ik ondernemers met het schrijven van sexy salesteksten, zodat ze zichtbaarder worden, gemakkelijker klanten aantrekken en meer verdienen, terwijl ze meer tijd overhouden. 

Sexy Salesteksten Inspiratiesessie

Ik wil graag een Sexy Salesteksten Inspiratiesessie. Bovendien ontvang ik dan meerdere keren per maand handige tips en artikelen. Ik verplicht me hierbij tot niets.

privacy Ik respecteer je privacy en zal je gegevens nooit aan derden verstrekken.