Schrijf een Sexy Salestekst

Dansen

 
Vroeger was ik dol op dansen. Vooral op Salsa! Dat was toch echt dé dans om te verleiden. Ik ging meerdere keren per week dansen in een Salsabar op het Leidseplein in Amsterdam. Het liefst door de week.
 
 
Dan kwamen de mannen die echt konden dansen. Die daar ook kwamen om te dansen.
Wat waren deze mannen sexy. Zij hadden op mij een ontzettende aantrekkingskracht: mannen die soepel de dansvloer overgingen en mij alle hoeken van de dansvloer lieten zien. Mannen die zeker waren over zichzelf en hun kwaliteiten. Mannen die niet bang waren hun kwaliteiten te laten zien. Mannen die initiatief toonden, maar die ook mijn grenzen respecteerden. Mannen die uit waren op een avond dansen. 
Ik heb al jaren niet meer gedanst, maar terwijl ik dit schrijf, krijg ik zin om de dansschoenen weer uit de kast te halen!
 
 
In het weekend kwamen vooral de mannen die tegen je aan wilden schuren, die zich aan je opdrongen. Dat was niet sexy, dat was opdringerig. Dat was vervelend en irritant. Dat waren mannen die je het liefst uit de weg ging. Zij zorgden ervoor dat ik mijn stapavonden ging verplaatsen naar na het weekend. Ik had er geen zin in om elke avond opnieuw meerdere handen weg te halen van plaatsen waar ik die niet wilde hebben. Om me voor de zoveelste keer weg te rukken uit een dans, die gaandeweg de dans steeds meer op een schuurpartij ging lijken. Als ik om me heen keek, zag ik dat ik echt niet de enige was die er zo over dacht!
 
 

Salesteksten

 
Zo is het ook met het schrijven van salesteksten. Ze moeten sexy zijn. Verleidelijk. Dring jezelf niet op, maar overtuig de ander van jouw waarde. Met opdringerigheid, stoot je mensen af. Zorg er liever voor dat ze niet om je heen kunnen, aangezien jij precies begrijpt wat ze willen en nodig hebben. Wees zelfverzekerd over hetgeen je aanbiedt en straal dat uit. Dat kan natuurlijk alleen maar als jij weet wie je wilt verleiden en met wat je dat wilt doen.
 
Als jij weet waar jij goed in bent en deze kwaliteiten inzet voor jouw dienst, moet je deze dienst middels een sexy salestekst kunnen verkopen! Dat geldt natuurlijk ook voor een goed product. Je hoeft jezelf dan niet op te dringen aan een ander. De ander ziet de waarde van jouw dienst of product en reageert. Hij of zij kan dan heel gemakkelijk ja zeggen tegen jou!
 

Wil jij ook een goed begin maken met het schrijven van Sexy Salesteksten? Download dan deze 51 tips voor klantaantrekkende teksten gratis! 

Wat vind jij?

Leave A Response

* Denotes Required Field