Perfectie is een illusie

Perfectie is een illusiePerfectie is een illusie

Hoeveel ondernemers ken jij die dingen uitstellen, omdat iets nog niet perfect is? Ik ken er een heleboel. Ze doen nog niet aan marketing, omdat ze eerst die perfecte website willen hebben. Of ze gaan nog niet actief op zoek naar klanten, omdat hun dienst of product nog niet goed genoeg is. Die salespagina gaat maar niet online, aangezien de betreffende ondernemer er nog niet tevreden over is. Ze investeren niet in dat ene product of die ene dienst, omdat de tijd nog niet daar is. Maar ja: perfectie is een illusie!

Op de één of andere manier weten veel ondernemers heel goed hoe ze dingen moeten uitstellen. Of dat handig is? 

Als jij namelijk wacht om zichtbaar te worden, totdat alles perfect is,…

Als jij wacht met klanten werven, totdat alles perfect is,…

Als jij wacht met investeren in jezelf en je bedrijf, totdat de timing perfect is,…

kun je lang wachten!

 

Nogmaals: Perfectie is een illusie!

Als jouw website af is, zul je er al snel achterkomen, dat deze toch niet helemaal is zoals je wilt. Als je je dienst en/of product af hebt, zul je er weer aan willen sleutelen. Als je wacht met investeren, zul je dit niet gaan doen. 

EN:

Voor je het weet ben je weer weken/maanden verder en ben je nog niets opgeschoten. Je hebt nog steeds te weinig klanten. Je verdient nog steeds te weinig. Je hebt hebt nog steeds niet de vrijheid die je zou willen hebben.

 

Jouw ideale klanten willen geen perfectie!

Jouw ideale klanten willen jou, precies zoals je bent. Ze willen geen perfectie. Voor hun hoeft die website niet perfect te zijn. Jij hoeft niet perfect te zijn. Het enige dat zij willen is een ondernemer die hun kan helpen van hun problemen af te komen. Ja…als jij een websitebouwer bent, dan is het dus wel handig als die van jou er goed uitziet. Maar perfect? Wat is dat eigenlijk? Is dat niet een ontzettend relatief begrip?!

Ze willen dat je ze helpt, dat je een luisterend oor biedt en er voor ze bent. Jouw ideale klanten willen dat je ze begrijpt en dat je ze advies kunt geven. Ze willen jou kunnen vinden, omdat ze op zoek zijn naar jouw dienst/product. 

Ze willen dat jij gepassioneerd bent over hetgeen jij doet. Ze willen dat je vertrouwen hebt in jezelf, je dienst/product en in hun. Ze willen zien dat jij ook weleens te maken hebt gehad met hun problemen en dat jij dus weet waar je het over hebt. Ze willen de mens achter jouw dienst/product, geen machine…

 

Ben jij er nu ook klaar voor om in 6 weken tijd een dienst/product te creëren, te Lanceren en te Verkopen?

Beloof je je perfectionisme achterwege te laten? Ben je bereid om in 6 weken tijd iets fantastisch neer te zetten?  

Meld je dan nu aan voor het programma ‘Creëer, Lanceer en Verkoop je Dienst/Product in 6 Weken’, dat start in juli. In september kun je dan de eerste klanten ontvangen voor jouw hele goede, maar niet perfecte dienst/product! Je kunt dan altijd nog bijschaven!

Wat vind jij?

Leave A Response

* Denotes Required Field