Online Training Boeiende Blogs

Herkenbaar?

Pfff..... moet ik nou alweer bloggen? Waar moet het nu weer over gaan? Hoe lang moet mijn blog eigenlijk zijn? Hoe moet ik mijn blog promoten? Wie wil mijn blog nou lezen? Ik heb het idee dat ik voor Jan Doedel blog. Waar haal ik inspiratie vandaan? Hoe wordt mijn blog goed gevonden in Google?

Het kan echt heel anders. Ik ben nu zo'n 6 maanden aan het bloggen. In het begin niet altijd even consequent, maar het begint zijn vruchten af te werpen. Ik krijg steeds meer bezoekers op mijn site, heb ideeën genoeg en ben deze week zelfs benaderd voor het schrijven van een gastblog via LinkedIn.

Ik vind het leuk, heb ideeën te over, ben in een half uur klaar met een blog schrijven (ik doe dan weer langer over het maken van een passende afbeelding!), ik zit er zelfs over na te denken om meer dan 1 blog per week te gaan publiceren en ik weet hoe ik mijn blog kan optimaliseren voor Google. 

In deze online training ga ik jou ook leren hoe je goede blogs schrijft. Alle dingen die ik zelf toepas, leer ik jou ook.

Daarnaast ga je tijdens de training ook echt aan de slag met jouw blogs. Jij gaat heel veel ideeën opdoen voor het schrijven van nieuwe blogs en je gaat geïnspireerd jouw blogs schrijven.

Blogs die er bovendien voor gaan zorgen dat je zichtbaarder en gemakkelijker gevonden wordt. Je leert hoe je een goede blog opbouwt en hoe je variatie kan aanbrengen. Hoe je een serie schrijft en hoe je duidelijke call to actions toevoegt.

Voor 25 euro ex btw doe je al mee! Bovendien krijg je de contentkalender 2018 erbij!

 

Ik doe mee !
Donna Hoogstraaten

Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd.

Donna Hoogstraaten Colori Di Vita Donna