Ben jij ondernemer en wil jij:

 • Je lijst laten groeien?
 • Meer klanten?
 • Meer deelnemers aan challenges of webinars?
 • Leren hoe je een landingspagina moet maken?
 • Een advertentie moet schrijven?

Minicursus Schrijf een Sexy Salestekst

Leer in korte tijd hoe je Sexy Salesteksten schrijft, waardoor potentiële klanten echte klanten worden!

Al meer dan 100 x verkocht!

Ja, ik wil de cursus voor maar € 35,- ex btw

Na deze cursus kun jij ervoor zorgen dat je lijst groeit, doordat je weet hoe je jouw klantmagneet verkoopt. Je kunt met gemak meer deelnemers krijgen voor challenges en/of webinars. Daarnaast zul je ook producten/ diensten tot ongeveer 50 euro gemakkelijk kunnen verkopen. Wil jij echter dure producten en/of diensten gaan verkopen, dan moet jouw tekst een stuk langer worden. De basis is hetzelfde, maar je zult dan langere teksten moeten schrijven, aangezien je meer overtuigingskracht nodig hebt!

Stap 1: Bekijk de videoStap 2: Schaf de cursus aan

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de cursus...In de video zie je waar de cursus overgaat en hieronder kun je zien wat er in het werkboek staat.

 • Video: Uitleg over het schrijven van een Sexy Salestekst
 • Werkboek: Een combinatie van theorie en oefeningen
 • Quiz: Door deze quiz zie je het belang van een goede naam voor jouw product

Hoe ziet het werkboek eruit?

Ik heb meegedaan aan de challenge schrijf sexy sales teksten. Voordat ik aan de challenge begon merkte ik dat mijn teksten  te weinig uitnodigend waren om daadwerkelijk mijn product te verkopen. Tijdens de challenge van Sjira Porcelijn heb ik geleerd om de teksten voor mijn diensten op het gebied van cultuurverandering aantrekkelijk te schrijven. Ik heb na de challenge een publicatie geplaatst op Linkedin en veel complimenten gekregen over de tekst en nog belangrijker: reacties van potentiële klanten. Mijn doel was bereikt zo schrijven dat ik meer potentiële klanten aanspreek. Dankjewel Sjira voor je mooie leerzame programma.

Ellen Steijvers
Senvy Cultuurverandering Online

Bestel de minicursus Schrijf een Sexy Salestekst nu!

Leer vandaag nog hoe je een sexy salestekst schrijft, waar klanten op afkomen! Bouw je lijst op en/of verkoop je producten/diensten.

Ja ik wil de cursus

Maak kennis met de auteur

Sjira Porcelijn

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik leer ondernemers hoe ze sexy salesteksten moeten schrijven, zodat ze zichtbaarder worden, gemakkelijker klanten aantrekken en meer gaan verdienen.

Zelf ben ik al jaren docent Nederlands in het vo en mbo. Ik weet dus hoe een goede tekst is opgebouwd. Vanaf april 2016 heb ik een aantal cursussen en trainingen gevolgd, waardoor ik nu ook precies weet hoe een sexy salestekst is opgebouwd. Het is mijn missie om andere ondernemers ook te leren hoe ze een sexy salestekst moeten schrijven.

 • q-iconWaarom moet ik een salestekst schrijven voor een weggever?

  Als je een weggever plaatst op je website, wil dat nog niet zeggen dat deze wordt aangevraagd. Sterker nog, zonder tekst en uitleg daarbij zal (bijna) niemand deze aanvragen. Mensen willen weten wat ze eraan hebben en wat het inhoud. Ze moeten namelijk wel hun e-mailadres bij je achterlaten!

 • q-iconWaarom is het een minicursus?

  Ik geef ook langere trainingen, maar dat is niet voor iedereen nodig. Er zijn ondernemers die bijvoorbeeld alleen maar goedkope producten/ diensten leveren. Voor hun kan het zomaar zijn dat deze minicursus voldoende is. Voor ondernemers die wel duurdere diensten/ producten leveren is dit een risicovrij moment om te zien wat ik aanbied. Op deze manier kun jij laagdrempelig kennis maken met mij en mijn manier van werken. Bovendien kun je hierna sowieso jouw weggever en goedkope producten/ diensten ‘verkopen’ Wil jij meer leren, dan nodig ik je uit om een gratis strategiesessie aan te vragen.

 • q-iconHoe lang duurt de minicursus?

  Dat is afhankelijk van de tijd die jij hebt. De video duurt een klein half uurtje en er staan 9 opdrachten in het werkboek. Als je het werkboek hebt doorgewerkt is jouw eerste tekst klaar voor publicatie!

Waar wacht je op?

Krijg direct toegang tot de minicursus en schrijf vandaag nog jouw sexy salestekst!

Ja ik wil de cursus