Mijn klanten

Mijn klanten zijn ondernemers die worstelen met het schrijven van wervende teksten, zodat ze te weinig klanten aantrekken.

De aanleiding om met mij te werken kan zijn:  

 • 1

  Je krijgt te weinig klanten, doordat je niet weet hoe een goede salestekst eruit moet zien

  Ik ben al een tijdje werkzaam als ondernemer. Helaas heb ik bijna geen klanten. Ik ben bang dat ik straks weer voor een baas moet werken en dat wil ik niet. Ik heb een aantal diensten die ik lever, maar ik weet niet goed hoe ik ze aan potentiële klanten moet verkopen. Ik zie in mijn statistieken dat er maar weinig mensen zijn die de teksten lezen bij mijn diensten. Het lijkt me fijn om goede salesteksten te schrijven, zodat klanten met mij in zee willen gaan!  

 • 2

  Je bent al jaren ondernemer, maar je ziet geen groei in je klantenaantal.

  Ik ben nu al 5 jaar zelfstandig ondernemer en dat gaat best goed. Toch zou ik meer klanten willen aantrekken. Ik weet alleen niet zo goed hoe. Ik doe, wat ik doe al jaren op dezelfde manier en ik zou het prettig vinden als iemand eens met mij mee wil kijken. Iemand die me er ook op aanspreekt, als ik in mijn oude patronen verval.  

 • 3

  Je publiceert je teksten vol fouten en weet dat je hierdoor (potentiële) klanten verliest

  Ik weet dat ik veel fouten maak in mijn teksten en dat ik hierdoor klanten verlies. Ik weet echter niet zo goed hoe ik de fouten uit mijn teksten moet halen. Ik kan natuurlijk helemaal stoppen met schrijven, maar ik weet dat het nodig is om klanten te werven.  

 • 4

  Je hebt geen website en schrijft geen teksten, omdat je er geen zin (meer) in hebt

  Ik weet dat ik nu een heleboel klanten misloop, maar ik blokkeer gewoon als ik moet schrijven. Ik heb er dus voor gekozen om niet meer te schrijven. Ik werf mijn klanten nu mondeling. Dit kost me echter veel tijd en klanten. Ik zou willen dat ik meer zelfvertrouwen had en teksten kon schrijven. Dat ik genoeg ideeën had en dat ik ook eens mijn nieuwsbrief zou gaan beginnen.

 • 5

  Je bedenkt geen nieuwe marketingstrategieën, aangezien je deze toch niet durft uit te voeren

  Ik zou heel graag eens een challenge of event organiseren om (potentiële) klanten te werven, maar ik weet niet hoe ik moet beginnen. Wat moet ik dan doen? Bovendien, wie zegt mij dat ik de aangewezen persoon ben? Zullen de mensen die meedoen of komen er iets aan hebben? Zullen er überhaupt mensen op af komen?  

 • 6

  Je weet niet hoe je jezelf moet presenteren naar anderen toe

  Ik wil eigenlijk een filmpje van mezelf op mijn site en facebookpagina zetten, maar ik durf niet zo goed. Ik weet niet wat ik moet zeggen en hoe ik me moet presenteren. Ik vind het namelijk doodeng! Ik weet dat ik meer klanten zal krijgen als ik het wel doe.

Is je interesse gewekt? Klik dan hier om te kijken wat ik voor je kan betekenen.