Voor alle ondernemers die meer willen leren over het online ondernemen en dit niet alleen willen doen heb ik een membershipprogramma ontwikkeld. Dit lidmaatschap is elke maand op te zeggen. Op de site 'Op naar meer klanten' vind je meer informatie hierover.

Dit traject is geschikt voor jou als je niet alleen behoefte hebt aan het meedoen aan het membershipprogramma, maar daarnaast ook maandelijks individuele coaching wilt. Hier vind je informatie over het coachingstraject.

Wil jij een hele dag samen met mij aan jouw bedrijf werken? Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf sneller gaat groeien? Dan is een vip-dag misschien wel wat voor jou. Op deze dag gaan we samen werken aan je bedrijf.

Dit jaartraject is alleen geschikt voor jou als je voor langere tijd gecoacht wilt worden, zodat je nog grotere stappen gaat nemen. Bovendien ben je bereid veel te investeren in je bedrijf wat betreft geld en tijd. Ik coach maximaal 10 eliteklanten per jaar en om deze reden is een kennismakingsgesprek noodzakelijk, zodat we kunnen kijken of we een match zijn! Hier vind je informatie over de elitecoaching.