Kun je echt zichtbaarder worden in 5 dagen?

challenge-9-tm-13-januari

 

JA! Je kunt echt zichtbaarder worden in 5 dagen. Er wordt natuurlijk wel wat van je verwacht. Het komt je niet aanwaaien…

Wat is er voor nodig om zichtbaarder te worden?

Er zijn meerdere acties die jij kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat jij zichtbaarder wordt. Maar belangrijk is wel dat jij actie gaat ondernemen. Dat jij niet stil gaat zitten en jezelf gaat saboteren. Om zichtbaarder te worden, zul je dingen moeten veranderen. Doe je dit niet, dan zul je even (on)zichtbaar blijven als je nu bent. 

Als je tevreden bent met jouw zichtbaarheid, hoef je natuurlijk niets te doen. Dan kun je blijven doen, wat je altijd al deed. Besef dan wel, dat het is zoals het is en dat je niet veel meer hoeft te verwachten. Als je er tevreden mee bent is dat prima, maar ik vraag me af of jij dan deze blog leest.

Wil jij echter wel zichtbaarder worden, dan zul je uit je comfortzone moeten stappen en jezelf er toe moeten zetten om actie te ondernemen. Ik weet dat dat lastig kan zijn als je dit alleen moet doen. Veel fijner is het om het te doen met lotgenoten. Andere ondernemers die ook zichtbaarder willen worden. Ook kan die bekende ‘stok achter de deur’ nodig zijn om in de actiemodus te komen.

Van 17 tot 21 oktober heb ik de challenge ‘Word Zichtbaarder In 5 Dagen’ georganiseerd. De deelnemende ondernemers waren erg enthousiast. Het heeft geleid tot het doen van nieuwe en spannende dingen. Dingen waardoor ze daadwerkelijk zichtbaarder zijn geworden.

 

 

testimonial_ianthe

 

 

Er waren zelfs ondernemers die deze challenge zo waardevol vonden, dat ze deze graag nog een keer zouden doen. Ik heb toen al besloten de challenge bij te schaven en opnieuw te organiseren. Zowel de deelnemers van de eerste versie als nieuwe deelnemers zijn van harte welkom deel te nemen.

Wil jij ook zichtbaarder worden in 5 dagen?

Meteen na de kerstvakantie begint deze challenge weer. Je kunt je nu al opgeven voor de Challenge ‘Word Zichtbaarder In 5 Dagen’, die van 9 januari t/m 13 januari 2017 loopt. Op die manier begin jij het nieuwe jaar goed als ondernemer. Ik garandeer je dat je zichtbaarder wordt als je actief deelneemt! 

Wat vind jij?

Leave A Response

* Denotes Required Field