Meer klanten krijgen: content creëren

Content creëren

Content creëren

Content creëren is erg belangrijk als je klanten wilt krijgen. Potentiële klanten willen namelijk steeds meer van je zien, voor ze beslissen iets van je af te nemen. Ze willen je leren kennen en ze willen weten wat je te bieden hebt. Begin dus zo snel mogelijk met het creëren van WAARDEVOLLE content.

Zomaar iets schrijven heeft geen zin. Zoals ik hiervoor al zei, moet je content waardevol zijn. Waardevol voor jouw potentiële klanten. Alleen als jij ze waarde geeft, willen ze meer van je hebben. Door goede en waardevolle content te creëren, word je ook zichtbaarder. Dit zorgt weer voor meer mensen die jou volgen en dus uiteindelijk ook voor meer klanten. 

De waardevolle content kun je op verschillende manieren creëren en verspreiden. In je blogs en nieuwsbrieven, maar ook op je social- mediaplatformen. Daarnaast kun je natuurlijk waardevolle content creëren voor challenges, webinars en (gratis) cursussen. Momenteel lever ik op verschillende manieren waarde.

 

Mijn experiment

Binnenkort ga ik het zelf nog wat uitbreiden en wil ik minimaal een jaar lang elke dag GRATIS content leveren. Ik ben erg benieuwd waar dat experiment toe zal gaan leiden! Ik ben nu nog aan het bedenken in welke vorm ik dat wil gaan gieten. Sowieso zal ik vanaf dat moment elke dag iets posten in de gratis Facebookgroep ‘Op naar meer klanten’. Een besloten groep voor ondernemers die meer klanten willen krijgen.

Ik ben zelf al druk bezig met de voorbereidingen. Om elke dag waardevolle content te creëren, heb ik natuurlijk een heleboel ideeën nodig. Ik ben dus al druk aan het brainstormen over content. Waar willen mijn ideale klanten veel over weten? Dit is ook iets dat ik jou aanraad: maak een lijst met onderwerpen die interessant zijn voor jouw ideale klant! Heb jij soms moeite met het bedenken van content, dan is deze contentkalender misschien iets voor jou. 

 

Het verspreiden van je waardevolle content

Als je je content hebt gecreëerd en wilt verspreiden, dan moet je natuurlijk weten hoe je dat het best kunt doen. Hoe bereik je jouw ideale klanten en hoe word je hierdoor zichtbaarder? Hoe bereik je zoveel mogelijk potentiële klanten? Als je hier moeite mee hebt, heb je misschien wat aan de eerste twee e-mails uit het betaalde programma ‘Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken’. 

Weet jij al wat jij aan content gaat creëren en waar je dit gaat verspreiden? Ik zou het leuk vinden als je dat in een reactie op dit artikel achterlaat!

Wil je gratis artikelen ontvangen met bijbehorende met bijbehorende tips en opdrachten, zodat je meer klanten gaat krijgen? Meld je dan aan voor de gratis lesbrief ‘(Online) Ondernemen Doe Je Zo!’

Wat vind jij?

1 Comment

Leave A Response

* Denotes Required Field