Boost je Bedrijf Inspiratiesessie

Ja, ik wil een gesprek
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.
  • Ben jij ondernemer/dienstverlener en verdien je te weinig?
  • Heb je te weinig klanten?
  • Heb je regelmatig het gevoel dat je moet leuren met jouw dienst/ product?
  • Zou je willen dat ondernemen je gemakkelijker afging?
  • Zou je meer tijd willen overhouden voor je inhoudelijke werk en/of andere dingen?
  • Heb je last van beperkende overtuigingen die jouw bedrijf niet verder helpen?
  • Heb je teveel klanten en weet je niet hoe je relaxter kunt gaan werken?
  • Staan oordelen van anderen je in de weg? Zorgen deze ervoor dat je niet alles doet wat je zou willen doe?

 

Vraag dan NU een gratis Boost je Bedrijf Inspiratiesessie (t.w.v. €147,-) aan en krijg weer volop ideeën. Tijdens dit gesprek geef ik je meerdere handvatten, zodat je weer verder kunt! Ik heb elke maand een beperkt aantal plekken voor deze gesprekken.

Door het aanvragen van het inspiratiegesprek verplicht je je tot niets. 

Ik zal echter niet met iedereen een gesprek aangaan. Je krijgt voor we het gesprek hebben een vragenlijst. Alleen als deze helemaal is ingevuld (ik wil graag dat je jezelf en mij serieus neemt) én ik het idee heb dat ik je kan helpen, zal er een gesprek volgen. Kom je niet in aanmerking, dan hoor je dat uiteraard ook.

Ik heb meegedaan aan de challenge schrijf sexy sales teksten. Voordat ik aan de challenge begon merkte ik dat mijn teksten  te weinig uitnodigend waren om daadwerkelijk mijn product te verkopen. Tijdens de challenge van Sjira Porcelijn heb ik geleerd om de teksten voor mijn diensten op het gebied van cultuurverandering aantrekkelijk te schrijven. Ik heb na de challenge een publicatie geplaatst op Linkedin en veel complimenten gekregen over de tekst en nog belangrijker: reacties van potentiële klanten. Mijn doel was bereikt zo schrijven dat ik meer potentiële klanten aanspreek. Dankjewel Sjira voor je mooie leerzame programma. 

Ellen Steijvers, Senvy Cultuurverandering Online
Ja, ik wil een gesprek
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Wie is Sjira Porcelijn?

Sjira Porcelijn

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben ondernemerscoach. Jarenlang ben ik docent Nederlands geweest in het voortgezet onderwijs en mbo als freelancer. Daarnaast ben ik dramatherapeut. Sinds kort heb ik mijn werkgebied verlegd naar ondernemers. Ik help ze om hun bedrijf te laten werken vóór ze.

Ik heb het afgelopen jaar meer dan €15.000,- geïnvesteerd in cursussen en programma's voor mezelf, om ervoor te zorgen dat ik alle tools in handen heb om ondernemers succesvol te coachen naar een fantastisch lopend bedrijf.

Ik merk dat er veel ondernemers zijn die worstelen met hun bedrijf, omdat ze tegen worden gehouden door overtuigingen. Ze geloven niet dat ze goed kunnen verdienen met hetgeen ze leuk vinden om te doen. Bovendien worden ze regelmatig gehinderd door oordelen van anderen.

Ik help ze graag verder met de groei van hun bedrijf!

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

Marloes Bottenberg
één op één bewind
Ja, ik wil een gesprek
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.